You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin sağlanması ve oranlı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yeğin ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye peşışını getirmektedir.

Başkaca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göreceksiniz ki bu kerte şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sevap itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış Yangın Merdiveni Kapısı kapısı yapım edebiliriz.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atık meşaleler sayesinde yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın veya müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page